vineri, 16 decembrie 2011

tropait in haine noi

procastination is my middle name. de ceva timp imi tot propun sa mai improspatez un pic frumosul blog, al carui aspect imi provoca accese teribile de cascat, si in sfarsit m-am indurat si de el.

am umblat un pic la design (bagati seama la noul fundal, atat de complet diferit incat schimbarea e cvasi-insesizabila) si am filtrat lista de bloguri citite. am eliminat toate blogurile care n-au mai venit cu nimic nou in ultimul an (cu parere de rau pentru Paul, Costin si Snuf, dar trag nadejde ca decizia mea nemiloasa se dovedeste mobilizatoare) sau pe care pur si simplu nu le-am mai consultat de ceva timp, si am postat o serie de bloguri pe care le citesc cu mare interes si care cred ca ar merita citite si de altii. unele sunt de-a dreptul geniale, rogu-va zaboviti cu mouse-ul asupra listei din dreapta si o sa va convingeti.

m-am gandit sa modific cu un gram si aranjarea in pagina si cu ocazia asta am observat ca arhiva mea se intinde pana in 2008 oh-la-la.. asta inseamna aproape 4 ani, blogul meu deja e in grupa mare. dupa ce m-am minunat singura de propria-mi perseverenta in a insira cuvinte in spatiul virtual, m-am lasat purtata de o nostalgie hibernala si am citit cateva din postarile mai vechi. multe s-au intamplat in aproape 4 ani, in viata reala cu ecouri rasucite in viata virtuala. 

s-ar parea ca perioadele cele mai agitate, in care aveam sufletul tandari si imi foloseam toata energia pentru a-mi canaliza gandurile spre chestiuni cat mai indepartate, au fost si cele mai prolifice. in ultimul an m-am linistit considerabil iar numarul de posturi pe blog s-a redus la fel de considerabil.  retrospectiv, as renunta la unele postari iar pe altele le-as publica cu bold. dar, precum cioara mandra de puii ei, ma declar multumita de blog si-i fac cadou doar haine noi nu si operatii estetice. si-mi jur in barba sa scriu mai mult si mai bine.

2 comentarii:

Av. Grigore Alexandru spunea...

is prea beat...citesc maine

Av. Grigore Alexandru spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

contoare