marți, 8 iunie 2010

rules for love

mi-am zis eu asa, cu obida, intr-o zi cand nu mai intelegeam nimic de la tagma barbateasca (care uneori se dovedeste mai greu de inteles decat orice femeie capricioasa), ca de acum am sa adopt reguli stricte. am facut o recapitulare pentru lista(aaaaaaaa) de greseli, greselute sau ditamai catastrofe din trecut, si am intocmit un pomelnic cu norme de conduita care suna ca in cele ce urmeaza:

- nu ma mai indragostesc de barbati mai mici ca mine (varsta sau inaltime, amandoua se depuncteaza egal), barbati insurati (chiar deloc), barbati grasi (aici sunt mai permisiva, limita e destul de sus), barbati lefteri si fara perspective, barbati imaturi si cu toane, barbati lenesi si ignoranti, barbati cu comportament obsesiv-compulsivi, depresivi, inadaptati, fara simtul umorului, and so on and so forth...

- nu ma mai arunc in aventuri de o noapte cu tipi care prezinta potential de indragostire, fara sa determin daca nu se incadreaza in una din categoriile de mai sus (as fi zis ca nu o sa mai fac sex la prima intalnire, dar stiu ca e o regula absurda pana si pentru o zi de obida)

- nu ma mai milogesc mai mult de trei zile la picioarele unei iubiri de pe catafalc, doar - doar oi reusi sa o resuscitez, dar...

- daca dau peste iubire nu pierd nici o ocazie de a arata ce simt, nu ma incurc in orgolii si nimicuri, si pretuiesc fiecare moment in toata irepetabilitatea si unicitatea lui. fiecare iubire trebuie traita ca si cum ar fi ultima. cine stie, poate una o fi..

- nu mai incerc sa emit reguli, pentru ca oricum nu le respect. dragostea-i lucrul naibii, cand crezi ca ai reusit sa intelegi cat de cat despre ce e vorba, iti da toate socotelile peste cap.

ehhh, om trai si om mai vedea. presimt si alte posturi pe aici la fel de nelamurite.

18 comentarii:

Anonim spunea...

Thumbs up pentru tine!:)
Foarte simpatic postul tau.. desi intrevad printre linii ca e rezultatul unor evenimente nu tocmai simpatice.
Oricum, pot sa-ti zic ca din experienta ce mi-a fost data de a ma indragosti, la randul meu, mai frecvent de barbati mai mici decat mine, ca nu toti cei mai mici sunt si mai instabili :P (poate inaltimea e de vina ..sac).Succes in alegerile viitoare!:)

MedeeaS spunea...

multumeeessccc :)
ei, astea sunt reguli propuse la nervi. tare ma tem ca n-am sa fiu in stare, si nici macar n-am sa vreau sa le respect in intregime.
desi tare ar fi bine sa ma tin macar partial de plan.

Cristina Catavescu spunea...

and so on-ul ala sperie...se observa insa, odata cu inaintarea in text, o diminuare a hotararii..nelamurirea e cat se poate de clara, urmarile la fel :)...la urma urmei, dupa asa o enumerare, trebuie sa ramai macar cu ideea ca daca nu ar fi fost toate aceste etape, nu ai mai avea aceasta notiune de ideal care se formeaza numai dupa multe zadarnicii(dupa cum le numim la epuizare)...

MedeeaS spunea...

nu-i asa de speriat :) daca ar fi sa respect exhaustiv lista pe care mi-am intocmit-o, n-ar mai ramane nici un barbat pe fata pamantului de care sa ma indragostesc.
dar daca nu ne-am stabili reguli n-am avea ce incalca :)
oricum, greselile dau farmec dragostei.

Anonim spunea...

hehe

finalul, quote:

- nu mai incerc sa emit reguli, pentru ca oricum nu le respect. dragostea-i lucrul naibii, cand crezi ca ai reusit sa intelegi cat de cat despre ce e vorba, iti da toate socotelile peste cap.

te disculpa de toate regulile.

nu ca ti-as dori ca urmatorul iubit sa fie gras, mic, insurat si cu o gramada de datorii la banci. :)))))

MedeeaS spunea...

doamne fereste! cel putin nu cu toate calitatile astea simultan :)
prevad unele incalcari ale decalogului autoimpus, dar macar sa nu incalc toate regulile odata.

Canibal spunea...

this post is so gay
Dude you know you can't change.
why the fuck bother
rules for love bleah so cheezy

MedeeaS spunea...

duuuddeeee, i'm a girl, remember?
e cam lame, intr-adevar, chiar ma gandeam sa-l sterg da' am inceput sa primesc comentarii si m-am gandit ca n-ar fi deontologic :P
oricum, cred ca e clar din post ca astea nu-s reguli de respectat. mi-am varsat doar o tzara naduful si mi-am revenit.

Anonim spunea...

Hey,
Eu zic sa nu-l stergi pentru ca ..oricum reprezinta ceva ce ai simtit si gandit la un moment dat ..ca face parte din cautarile tale. Ca acum ai ajuns la o alta stare de spirit, e normal si omenesc dar..cred ca fiecare se gandeste la un moment data sa traga niste concluzii,sa-si impuna anumite lucruri.
Deci nu e nici lame nici gay cum zicea amicul de mai sus:))

MedeeaS spunea...

multumesc :)
nu-l sterg oricum, fie si numai pentru a-mi pastra principiile si a publica si textele mai serioase dar si prostiile care imi trec prin cap.
postul asta trebuie musai privit cu umor si o spranceana ridicata. altfel e lame de-a dreptul :)
niciodata nu mi-a trecut prin cap serios sa caut dragostea dupa reguli.

TheAnti spunea...

O singura observatie as avea - pentru mine indragostitul este ceva spontan, de necontrolat.
Astfel imi este greu sa imi inchipui ca cineva isi poate propune anterior sa nu se indragosteasca de ceva/cineva ce nu se incadreaza in anumite criterii.

In rest spor la cautari :)

MedeeaS spunea...

absolut :) mi-e cat se poate de clar ca daca ma indragostesc uit de toate. dragostea nu se impaca deloc cu ganditul la rece.
multam. deocamdata nu caut nimic anume. trag o gura de aer :)

Canibal spunea...

still gay
mmkay?

TheAnti spunea...

mai canibale ... lasa fata ”sa se exprime”

MedeeaS spunea...

haha. da' cine nu ma lasa?
gay people can talk too! mmkay?
daca ma provoci bag un post despre posete, rujuri si "cum sa cuceresti un barbat in 5 miscari si sa mimezi un orgasm din 3" de o sa-ti crape pancreasu'

TheAnti spunea...

Draga mea nu are rost sa vinzi prajituri cofetarului.

Majoritatea trucurilor voastre noi le stim, dar ne facem ca nu ne prindem ... asa de amorul artei.

Iar chestiile alea cu facutul din 5 miscari si mimatul din 3 ... old news ... stim ca o sa urmeze cu mult timp inainte sa va imaginati voi ca poate le veti face, stim pana si cat este procentul de mimat si procentul de ”ba asta parca a mers”.

MedeeaS spunea...

heeeiii, glumaaaaaa.
evident ca nu cred in prostii gen "ce tre sa faci sa ii cucereti inima si cucerita sa ramana".
comentariul era ironic, si era doar ca sa-i arat canibalului ca exista teme de discutii reaaaalllyy gay (si cu care isi pierd timpul si neuronii o gramada de cititoare de cosmopolitan).

ps: i don't fake orgasms

Canibal spunea...

gay.... we don't fucking care if you women simulate orgasms cause we don't fucking care if you have orgasms. The important thing is that WE, MEN have orgasms.
Only faggots care if women have/not have orgasms and why.


contoare