marți, 10 martie 2009

zile astenice...

cine-a inventat termenul "astenie de primavara" trebuie sa se fi gandit la mine in starea din zilele astea. proasta inventie, doamnelor si domnilor! adica in loc sa ma bucur ca vine primavara, se incalzeste afara, apar freziile si gargaritele si se mareste ziua, eu ce fac? ma tarai de colo fara colo fara vlaga, abia reusesc sa duc la bun sfarsit cele mai simple activitati, iar cele pe care le pot lasa pe maine devin activitatile preferate.

nu ca n-as avea treaba, idei sau dispozitia necesara. am de lucru cat lumea, idei garla si starea de spirit proactiva, dar toate raman la nivel teoretic. cand e vorba de pus in practica.. pe toate le fac, dar absolut pe toate, cu maximum de eficienta si organizare, doar ca de maine.... azi as prefera sa mai dorm juma' de zi....

ca urmare am decis ca am neaparata nevoie de un plus de motivatie/infuzie de energie/boost/scuturare (las la libera interpretare termenul optim), si pana la sfarsitul saptamanii cand ma vad cu fetele mele si am sa am sigur parte de o resuscitare, orice idee e binevenita.

3 comentarii:

Canibal spunea...

veniti la bucuresti cumva weekendu asta? parca asa am auzit de la Mariuselu.

MedeeaS spunea...

:D ai auzit bine. vineri seara suntem pe capul vostru

Canibal spunea...

din nou club. din nou betie.


contoare